Factory Alarm Clock Review

Fabriekswekker beoordeling

 

Laat me je vertellen waarom ik van mijn wekker hou. Ja, je leest het goed, ik zei liefde. Denk je dat ik gek ben omdat ik het "L-woord" gebruik met wat gewoonlijk als een martelend apparaat wordt beschouwd? Lees verder.

Normaal gesproken ben ik een natuurlijke stijger, maar al dit thuiswerken heeft mijn routine, nou ja, laten we zeggen een beetje lakser, gemaakt.

Zoals de meesten van ons, probeerde ik in eerste instantie mijn telefoon als wekker te gebruiken. Voor sommigen is een mobiel apparaat misschien prima, maar ik merkte dat het om een ​​paar redenen niet voor mij werkte.

De eerste is de verleiding. Noem het FOMO, noem het nieuwsgierigheid, uiteindelijk komt het erop neer dat mijn telefoon gewoon te toegankelijk was. Ik wilde hem dicht bij mijn bed zodat ik mijn wekker kon horen, maar dit bleek een vergissing te zijn.

Ik kon het niet helpen, maar pakte het op om nog een laatste keer door Insta te scrollen voordat ik in slaap viel. Slechts vijf minuten werden twintig en voordat ik het wist, kwam de tijd dat mijn wekker zou gaan steeds dichterbij.

Toen ik eindelijk afdwaalde, hielp het niet dat ik geplaagd werd door waarschuwingen en meldingen. En ja, ik weet dat je het op de stille modus kunt zetten, maar elke keer dat ik 's nachts wakker werd en de tijd ging controleren, was er een waarschuwing, die gewoon om mijn aandacht smeekte.

Toen mijn alarm afging, was ik niet blij met mijn geluidskeuze. Ik had moeite om de perfecte te vinden. Het blijkt dat "Verlichten" niet mijn favoriete toon is.

Wanhopig op zoek naar een betere wake-up-ervaring, wendde ik me tot het zoeken naar een goede ouderwetse wekker. Tegenwoordig is de wekkermarkt een interessante plek.

Digitale klokken, analoge klokken, klapklokken. Wekkers die ervoor zorgen dat je gaat sporten, hersenkrakers oplost of fysiek van je af beweegt. De keuzes zijn bijna eindeloos. Van komisch tot futuristisch, er zijn zoveel opties.

Ik was op zoek naar iets dat in de eerste plaats functioneel was, maar dat ook goed zou passen bij mijn inrichting. Hoewel trendy stukken een geweldige keuze kunnen zijn en een statement-stuk voor je kamer, wilde ik iets dat me zou kunnen bijblijven tijdens mijn verschillende herinrichtingsgrillen.

Voer de Cloudnola Station Metal Alarm clock in. Dit kleine kleine uurwerk was de perfecte klok om mijn nachtkastje te versieren.

 

 

Ik koos voor wit, maar het is verkrijgbaar in een paar verschillende kleuren. Elk zou passen bij een verscheidenheid aan kamerinrichtingsstijlen. Ook de buitenkleur is onopvallend en past goed bij de klassieke look van de klok. Het heeft een beetje vintage flair, maar het past ongetwijfeld ook goed bij een modern thema.

De metalen behuizing is afgewerkt met een glazen lens die de wijzerplaat met een diameter van 4,4 inch omlijst. Ik hou ervan dat het gezicht eenvoudig en no-nonsense is. De zwarte, gemakkelijk te lezen cijfers zijn perfect voor een snelle blik op de tijd. De verschillende stijlen van de urenwijzer en minutenwijzer zijn geweldig voor als je duizelig bent of de tijd probeert te ontcijferen bij weinig licht.

Over weinig licht gesproken, ik was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat deze klok een nachtlichtfunctie heeft. Druk gewoon op de zilveren knop bovenop, genesteld onder de ouderwetse lus, en een zachte gloed verlicht de wijzerplaat. Uitstekend geschikt om 's nachts het uur te controleren, terwijl het zacht en kalmerend genoeg is om je niet uit je slaap te halen.

Het alarm is naar mijn mening de ideale luidheid en geluid. Net hoorbaar genoeg om je wakker te maken zonder de pyjamabroek van je af te schrikken. Het heeft zelfs een snooze-functie. Het instellen is een makkie dankzij de draaiknop aan de achterkant van de klok. U kunt het elke dag op hetzelfde tijdstip laten staan, de tijd wijzigen met minimale inspanning of het volledig uitschakelen. Ah, gezegend weekend uitslapen.

Het niet-tikkende stille kwartsmechanisme is de kers op de taart. In tegenstelling tot sommige mensen die de witte ruis waarderen, is een tikkende klok 's nachts genoeg om me tot waanzin te drijven. Gelukkig is deze kleine wekker perfect stil.

De Cloudnola-wekker is een geweldige aanvulling op mijn slaapkamer en mijn ochtendroutine. Ik heb er nog niet mee geprobeerd te reizen, maar hij lijkt zowel duurzaam als lichtgewicht. Bovendien kan ik me op dit moment niet voorstellen dat ik wakker zou worden zonder.

Als u op zoek bent naar een tijdloze (geen woordspeling bedoeld) wekker om uw huis te sieren, dan is dit het!

 

.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.